Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

HTC One SV: Ασύλληπτες ταχύτητες 4G LTE, εκπληκτική κάμερα και ήχο ποιότητας!


Νέα χαρακτηριστικά έχουν προστεθεί στο νέο μοντέλο της σειράς. Η ταχύτατη συνδεσιμότητα LTE έρχεται να προστεθεί στην εκπληκτική κάμερα και τον κρυστάλλινο ήχο της βραβευμένης σειράς One.
Η HTC, κορυφαία εταιρεία κατασκευής συσκευών κινητής τηλεφωνίας που ξεχωρίζουν παγκοσμίως για τον σχεδιασμό και την καινοτομία τους, παρουσίασε τη χρονιά που μας πέρασε την πιο πρόσφατη προσθήκη στη βραβευμένη της σειρά One, το HTC One SV. Το νέο μοντέλο συνδυάζει τις ασύλληπτες ταχύτητες του 4G LTE, εκπληκτική κάμερα και ήχο ποιότητας.
«Το HTC One SV αποτελεί προπομπό της επόμενης γενιάς επιδόσεων των smartphone και του εξαιρετικά γρήγορου ίντερνετ στις συσκευές κινητής τηλεφωνίας» δήλωσε ο Peter Chou, CEO της HTC Corporation. «Είμαστε ευτυχείς που συμβάλλουμε στην εξάπλωση των δικτύων 4G LTE παγκοσμίως με μοντέλα που δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαμβάνουν σερφάρισμα, streaming ταινιών και διαδικτυακό ραδιόφωνο με πιο γρήγορες ταχύτητες και πιο ομαλή ροή από ποτέ άλλοτε.»

Σχεδιασμός με την υπογραφή της HTC
Πιστό στην παράδοση της HTC, το HTC One SV, με την οθόνη 4,3 ιντσών super LCD‑2, διαθέτει κομψό σχεδιασμό σε μια γκάμα εντυπωσιακών χρωμάτων: μπλε των Πυρηναίων και λευκό της Αρκτικής. Το πολυανθρακικό σώμα του είναι συμπαγές αλλά απαλό στην αφή, διαθέτει ασορτί ασημί ή μεταλλικές στεφάνες που το αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο και πλέγμα σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς για φινίρισμα εξαιρετικής ποιότητας.
Επιδόσεις και χαρακτηριστικά κορυφής
Με διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 χρονισμένο στο 1,2 GHz, το HTC One SV αξιοποιεί πλήρως την τελευταία τεχνολογία δικτύων κινητής τηλεφωνίας και προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις για υψηλής ποιότητας gaming και streaming βίντεο καθώς και για απρόσκοπτο multitasking. «Τρέχει» HTC Sense 4 σε Android ICS και έχει σχεδιαστεί για εκείνους που θέλουν το smartphone τους να μπορεί να τα βγάζει άνετα πέρα με τους έντονους ρυθμούς της πολυάσχολης ζωής τους.











Το HTC One SV προσφέρει την εκπληκτική κάμερα–σύμβολο της καταξιωμένης σειράς One. Προηγμένες λειτουργίες, μεταξύ των οποίων οι συνεχείς λήψεις με ένα πάτημα (μέχρι 30!) και η λειτουργία VideoPic, συνδυάζονται με τις προηγμένες επιδόσεις σε χαμηλό φωτισμό για πανέμορφες φωτογραφίες σε απαιτητικές συνθήκες φωτισμού. Η κύρια κάμερα του HTC One SV προσφέρει 5 megapixels, διάφραγμα f/2.0, οπίσθιο φωτισμό και δυνατότητες πανοραμικής λήψης και εγγραφής βίντεο HD 1080p. Συμπληρώνεται τέλεια από την μπροστινή κάμερα 1,6 megapixels, η οποία επίσης διαθέτει οπίσθιο φωτισμό και φακό f/2.2. Είτε με ηλιοβασίλεμα είτε με το λιγοστό φως μερικών κεριών, η μπροστινή κάμερα του HTC One SV υπόσχεται πανέμορφα πορτρέτα.
Ο ήχος υποστηρίζεται από την αποκλειστικότητα των smartphones της HTC. Η τεχνολογία Beats Audio μεταμορφώνει την ακουστική εμπειρία του HTC One SV, προσφέροντας κρυστάλλινο ήχο ποιότητας στούντιο για τη μουσική, τα παιχνίδια και τα βίντεο.
Ο αποθηκευτικός χώρος του SV είναι 8 GB, επεκτεινόμενος με κάρτα microSD. Επιπλέον, όμως, με την αγορά του κινητού σάς προσφέρεται επιπλέον αποθηκευτικός χώρος στο DropBox μεγέθους 25 GB, με δωρεάν συνδρομή για δύο χρόνια.
Άποψη
Οι αναλύσεις της οθόνης και της κάμερας θεωρούνται σχετικά μικρές συγκρινόμενες με τις αντίστοιχες άλλων μοντέλων των κυβικών του HTC One SV, χωρίς ωστόσο αυτό να επηρεάζει την πολύ καλή ποιότητα και τις δυνατότητες που προσφέρουν και τα δύο. Με γρήγορο επεξεργαστή και συνδέσεις 4 G, κάθε χρήστης θα μείνει ικανοποιημένος από ένα τέτοιο μοντέλο στα χέρια του.
HTC One SV
Δίκτυο: GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900, HSPA/WCDMA: 900/1900/2100, HSPDA 42, HSUPA 5.76, LTE: 800/1800/2600
Οθόνη: 4,3 ίντσες super LCD-2, αφής με Corning Gorilla Glass 2, 480x800 pixels
Επεξεργαστής: Διπύρηνος Qualcomm S4 1,2 GHz
Μνήμη: 8 GB, RAM 1 GB DDR2, επεκτεινόμενη με microSD
Κάμερα: 5 megapixels, αυτόματη εστίαση, LED φλας, αισθητήρας BSI, φακός 28mm / f/2.0, εγγραφή βίντεο 1080p, 1,6 megapixels μπροστινή κάμερα, εγγραφή βίντεο 720p, HTC ImageChip, VideoPic, video stabilization, slow motion εγγραφή και αναπαραγωγή
Συνδεσιμότητα: 3,5 mm stereo audio jack, Bluetooth με aptX™ enabled (Bluetooth® 4.0), Wi-Fi 802.11 a/b/g/n (802.11n 2,4 GHz και 5 GHz), NFC capable
Άλλα χαρακτηριστικά: Beats Audio, αισθητήρας επιτάχυνσης, ψηφιακή πυξίδα, αισθητήρας φωτισμού χώρου, αισθητήρας εγγύτητας, GPS, GLONASS
Μπαταρία: 1.800 mAh
Διαστάσεις: 128x66,9x9,2 χλστ.
Βάρος: 122 γραμμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου